Konyaspor Transfer Haberleri 2021

Yeşil-beyazlılar Arnavut futbolcu Endri Çekiçiyi kadrosuna kattığını açıkladı. 17 Ağustos 2021 Salı 2315 Son Güncelleme.


Konyaspor Da Transfer Defteri

Konyaspor Teknik Direktörü Paluttan transfer sözleri.

Konyaspor transfer haberleri 2021. 11 Ağustos 2021 Çarşamba 1711 Son Güncelleme. İttifak Holding Konyasporun 2020-2021 yaz transfer sezonunda takıma dahil ettiği ve takımdan ayrılan isimleri sizler için derledik. Geçtiğimiz yılı Süper Ligi 50 puanlar 11.

İç Anadolu Temsilcisi Elindeki maliyetli oyunculardan kurtularak yerlerine daha uygun ve başarılı isimleri transfer ediyor. Mame Thiam Konyaspora transfer oluyor 19082021 - 1559 Abone ol Fenerbahçede teknik direktör Vitor Pereiranın kadroda düşünmediği isimlerden Mame Thiam Süper Lig ekiplerinden Konyaspora transfer oluyor. Konyaspor Nafican Yardımcıyı transfer etti Süper Lig ekibi Konyaspor genç futbolcu Nafican Yardımcıyı renklerine bağladı.

22 Ağustos 2021 Pazar 1009 Son. Haberler Spor Haberleri Futbol Haberleri Konyaspor Polonyalı Konrad Michalakı transfer etti Giriş Tarihi. 18 Ağustos 2021 Çarşamba 0650 Aslanda daha önce de gündeme gelen Julian Draxler için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Konyaspor 20202021 fikstürü iddaa maç sonuçları maç istatistikleri futbolcu kadrosu haberleri transfer haberleri. Son dakika haberi. Anadolu Kartalının son bombası ise Süper Ligden.

Endri Çekiçi Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonunda gerçekleşen törende 21 yıllık sözleşmeye imza attı. Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde. Konya ekibi İttifak Holding Konyasporun 2021-22 sezonu yaz transferlerindeki söylentide olan oyuncuları açıklamaya çalıştım.

1882021 0936 Konyaspor Polonyalı Konrad Michalak ı transfer etti. Sezon başı Konyaspor yapan transfer sayısı. 1182021 1730 Son Güncelleme.

Sırada tamamlayan Konyasporda transfer görüşmeleri hız. Transferde gaza basan Yeşil Beyazlılar kadrosunu tecrübeli genç ve yetenekli oyuncularla takviye etmeye devam ediyor. Konyaspor Nafican Yardımcıyı transfer etti Süper Lig ekiplerinden Konyaspor Nafican Yardımcıyı kadrosuna kattığını duyurdu.

Konyaspor haberleri sayfasında Konyaspor takımı ile ilgili son dakika gelişmeleri güncel transfer haberleri maç yorumları ve futbolcular ile ilgili haberler yer almaktadır. Önümüzdeki sezonun hazırlıklarınıı sürdüren Konyaspordan transfer hamlesi geldi. 1182021 1815 Konyaspor Nafican Yardımcıyı renklerine.

Piyasa Değeri Bonservis Mevki Eski kulübü Transfer dönemi Konyaspor - Transferler 2122 Transfermarkt Sayfayı kullanmak için. Haberler Spor Haberleri Futbol Haberleri Konyaspor Teknik Direktörü. Yetenekli Orta Saha Konyasporda.

Haberler Konya Haberleri Konyaspor Nafican Yardımcıyı renklerine bağladı Giriş Tarihi. Son dakika transfer haberleri. Fransızlar GSarayın Alman yıldızı yakından takip ettiğini satırlarına taşıdı.

Konyaspor Billel Omraniyi transfer ediyor Hücum hattına takviye yapmak isteyen Konyasporun CFR Cluj forması giyen Billel Omraniyi kadrosuna. Bu ve diğer takımların da video. Galatasaray Haberleri Giriş Tarihi.

Transfer haberleri kategorisi üzerinden yaz transfer sezonu ile birlikte ara transfer ikinci transfer döneminde gerçekleşen en güncel transfer gelişmelerini takip edebilirsiniz. Fenerbahçede kadro dışı bırakılan Mame Thiamın yeni adresi netleşiyor. Konyaspor Konrad Michalakı transfer etti İttifak Holding Konyaspor Polonyalı futbolcu Konrad Michalakı renklerine bağladı.

Konyaspor transfer haberleri Konyaspor kiminle anlaştı kimi transfer etti. Konyaspor Sekidikayı istiyor Takıma geldiği günden bu yana bir türlü bekleneni veremeyen Jesse Sekidikanın geleceği belli oluyor. Süper Lig ekiplerinden Konyasporun golcü oyuncu için sarı-lacivertli kulüple anlaşmaya yakın olduğu bildirilirken transferin önündeki tek engelin Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasındaki bir madde olduğu ifade edildi.


Xquhskmk4tainm


Konyaspor Dan Mame Diouf Harekati


Konyaspor A Gol Makinesi Fotomac


Konyaspor A Italyan Dinamo Fotomac


Konyaspor Dan Abdulkerim Icin Transfer Aciklamasi


Konyaspor Da Rota Belirleniyor


Srayhba2lz9bhm


Nwmtq0q6awtkem


Abdulkerim Bardakci Player Profile 21 22 Transfermarkt


Nwmtq0q6awtkem


Guilherme Konyaspor Da Kaldi


Iqencv3wa5p7pm


Gunun Transfer Haberleri In 2021 Incoming Call Screenshot Incoming Call Lockscreen


Atiker Konyaspor Haberleri Son Dakika Transfer Puan Durumu Fikstur


Italyan Oyuncu Konyaspor A Dogru 1 Temmuz Konyaspor Transfer Haberleri Tum Spor Haber


Konyaspor Teknik Direktorunden Transfer Acikilmasi Tum Spor Haber


Bjk Transfer Borsasi Besiktas Haberleri 2020 Bjkhaber Haber1903


Italyan Oyuncu Konyaspor A Dogru 1 Temmuz Konyaspor Transfer Haberleri Tum Spor Haber


Nwmtq0q6awtkem

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Konyaspor Transfer Haberleri 2021"

Posting Komentar